Meer informatie

 • U heeft er vast al eens een keer een digitale of e-Factuur ontvangen, bijvoorbeeld van uw fysiotherapeut of tandarts. Ook Apotheek Holtenbroek zal begin 2020 gebruik gaan maken van digitale facturen.

  Dit doen wij oa om de kosten per factuur zo laag mogelijk te houden. Desondanks zien wij ons mede door de kleine bedragen per factuur toch genoodzaakt administratiekosten in rekening te gaan brengen. Wilt u geen administratiekosten betalen dan blijft dat mogelijk door uw factuur digitaal te ontvangen en te betalen per automatische incasso. Wij incasseren altijd pas rond de 23st van de maand na versturen van de factuur.

  Hoe werkt het?

  • Wij maken maandelijks de facturen voor geneesmiddelen die niet door een zorgverzekeraar worden vergoed in ons systeem.
  • Als in uw dossier een mailadres bekend is dan wordt de factuur als aankondiging naar uw mailadres verzonden waarna u deze met een pincode kunt openen. De pincode ontvangt u separaat.
  • In de mail staat een link naar de digitale factuur.

   

  Vragen?

  U kunt dat doen zeer veilig doen via een e-consult in mijngezondheid of vanuit de Medgemak app. Ook is het mogelijk om het contactformulier op deze website in te vullen.

 • Zowel Apotheek Holtenbroek als huisartsenpraktijk Holtenzorg & huisarts@Holtenbroek maken gezamenlijk gebruik van MijnGezondheid.net. Voor u als gebruiker heeft dat een aantal voordelen:

  • 1 Portaal waarbinnen u van alles kunt regelen met uw huisart & Apotheek
  • Uw dossier is altijd online in te zien
  • U heeft altijd online het meest actuele medicatie overzicht bij u. U kunt dit dossier bv meenemen bij een bezoek aan het ziekenhuis
  • Bij de apotheek kunt u online uw geneesmiddelen bestellen (eventuele noodzakelijke recepten worden automatisch bij de huisartsenpraktijken aangevraagd.
  • Met de MedGemak app kunt u heel eenvoudig zonder DigiD gewoon via uw mobiele telefoon inloggen en uw dossier inzien.

  U kunt uw receptaanvragen volgen in mijngezondheid.net of MedGemak

  Lees meer

 • Wij verwerken medische gegevens van patiënten. Vanwege de gevoeligheid van deze gegevens hebben wij privacy hoog in het vaandel staan. In onze privacyverklaring kunt u lezen welke persoonsgegevens wij verwerken en waarvoor. Tevens staat in de privacyverklaring opgenomen welke rechten u hebt. Mocht u vragen hebben of uw rechten willen uitoefenen dan kunt u contact opnemen met Apotheek Holtenbroek.

   

  Lees meer

 • Apotheek Holtenbroek volgt voor particuliere verrekening dezelfde systematiek als van de zorgverzekeraars.

  Door forse prijsstijgingen zijn per 01-07-2022 onze tarieven:

   

  Vervolg afleveringen Prijs (excl 9% BTW)
  Ter handstellen regulier € 8,54
  Terhandstelling bereiding € 21,56
  Terhandstelling bijzondere bereiding €106,70
  Weekrol 1-wekelijks € 3,98
  Weekrol 2-wekelijks € 7,46
  Weekrol 3-wekelijks € 9,98
     
  Eerste uitgifte (BNG) (afgelopen 12 maanden niet gebruikt) Prijs (excl 9% BTW)
  Ter handstellen regulier + BNG  €12,52
  Terhandstelling bereiding + BNG € 28,83
  Terhandstelling bijzondere bereiding + BNG € 113,62
  Weekrol 1-wekelijks + BNG € 12,52
  Weekrol 2-wekelijks + BNG € 16,00
  Weekrol 3-wekelijks + BNG € 18,52