Onze dienstverlening

 • Iedere dinsdagmiddag vanaf 13.30 uur kunt u voor vragen of advies vrijblijvend terecht bij onze apotheker tijdens het gratis inloopspreekuur. Ook buiten deze mogelijkheid is er bijna altijd wel een van onze apothekers aanwezig om uw vragen te kunnen beantwoorden.

 • Met de Apotheek Holtenbroek Thuiszorg service garanderen wij dat u uw genees- en/of hulpmiddelen op maat en tijdig krijgt geleverd en bieden wij u bovendien een optimale begeleiding. Uw gezondheid is onze drijfveer. Waar nodig zoeken wij in samenspraak met andere zorgverleners naar goede oplossingen voor specifieke problemen.

  Bezorgtijden: Wij bezorgen dagelijks in en rondom de wijk Holtenbroek.

 • ‘Uw mening telt!’ het is een veelgehoorde kreet, maar is het ook de waarheid?

  Bij Apotheek Holtenbroek telt uw mening inderdaad. De apotheek voert doorlopend tevredenheidsonderzoek uit onder haar cliënten. Als uit onderzoek blijkt dat er verbeterpunten zijn kijken wij hoe we die kunnen verbeteren.

  Als uw mailadres bij ons bekend is ontvangt vanzelf een keer een uitnodiging om aan een enquête deel te nemen.

 • De apotheek maakt gebruik van een zogenaamd Track & Trace systeem. Dit betekent dat als u uw geneesmiddelen later komt ophalen wij deze in de kast opbergen. Als wij over uw mailadres of 06-nummer beschikken ontvangt u een bericht dat uw geneesmiddelen voor u klaar liggen om te worden opgehaald.

  In het bericht kan een 4-cijferige code staan. Voer dit nummer in op het scherm bij de ingang. Wij pakken uw geneesmiddelen en roepen u. Heeft u nog vragen over uw geneesmiddel gebruik wilt u dan een volgnummer nemen en wachten op tot u aan de beurt bent? Met de afhaalcode “dringt” u namelijk voor. Wij pakken dan alleen uw geneesmiddelen, roepen u en geven de geneesmiddelen af. Wij zullen u nooit een code sturen als wij op voorhand al weten dat wij vragen over uw geneesmiddel gebruik hebben.

 • Op vrijdag zijn wij extra lang geopend van 08:00 – 19:30. Deze extra openingstijden is vooral praktisch voor gezinnen waarvan beide ouders werken of voor patiënten die op vrijdagmiddag uit het ziekenhuis worden ontslagen.

  Naast de extra opening op vrijdag is het mogelijk om uw geneesmiddelen te plaatsen in een zogenaamde afhaalkluis. Wij werken hierin samen met Apotheek Diezerpoort aan de Thomas à Kempisstraat 37. Wilt u uw geneesmiddelen afhalen in de kluis neemt u dan contact met ons op dan zorgen wij dat ze in de kluis geplaatst worden.