Onze dienstverlening

 • Iedere dinsdagmiddag vanaf 13.30 uur kunt u voor vragen of advies vrijblijvend terecht bij onze apotheker tijdens het gratis inloopspreekuur. Ook buiten deze mogelijkheid is er bijna altijd wel een van onze apothekers aanwezig om uw vragen te kunnen beantwoorden.

 • Met de Apotheek Holtenbroek Thuiszorg service garanderen wij dat u uw genees- en/of hulpmiddelen op maat en tijdig krijgt geleverd en bieden wij u bovendien een optimale begeleiding. Uw gezondheid is onze drijfveer. Waar nodig zoeken wij in samenspraak met andere zorgverleners naar goede oplossingen voor specifieke problemen.

  Bezorgtijden: Wij bezorgen dagelijks in en rondom de wijk Holtenbroek.

 • ‘Uw mening telt!’ het is een veelgehoorde kreet, maar is het ook de waarheid?

  Bij Apotheek Holtenbroek telt uw mening inderdaad. De apotheek voert doorlopend tevredenheidsonderzoek uit onder haar cliënten. Als uit onderzoek blijkt dat er verbeterpunten zijn kijken wij hoe we die kunnen verbeteren.

  Als uw mailadres bij ons bekend is ontvangt vanzelf een keer een uitnodiging om aan een enquête deel te nemen.

 • De apotheek maakt gebruik van een zogenaamd Track & Trace systeem. Dit betekent dat als u uw geneesmiddelen later komt ophalen wij deze in de kast opbergen en het middels dit T&T-systeem snel weer kunnen opzoeken. Als wij over uw mailadres of 06-nummer beschikken ontvangt u een bericht dat uw geneesmiddelen voor u klaar liggen om te worden opgehaald.

 • Op vrijdag zijn wij extra lang geopend van 08:00 – 19:30. Deze extra openingstijden is vooral praktisch voor gezinnen waarvan beide ouders werken of voor patiënten die op vrijdagmiddag uit het ziekenhuis worden ontslagen.

  Naast de extra opening op vrijdag is het mogelijk om uw geneesmiddelen te plaatsen in een zogenaamde afhaalkluis. U kunt 24/7 uw chronische medicatie uit deze kluis halen doormiddel van een unieke pincode die u per keer ontvangt. Geneesmiddelen blijven maximaal 48 uur in de kluis liggen daarna leggen wij deze voor u klaar in de apotheek. U kunt ook pinnen aan de automaat.

  Medicatie die u voor het eerst krijgt kan niet via de automaat. Wij geven deze graag persoonlijk aan u samen met wat extra informatie.

  Lees meer