You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
logo

Introductie MGN

Heeft u zich reeds eerder aangemeld voor Mijn gezondheid.net?

Log dan snel in met DigiD en SMS doormiddel van de button "inloggen MGN" bovenaan de pagina.

Heeft u zich nog niet aangemeld lees dan de mogelijkheden hieronder, bekijk eventueel de instructie video onderaan de pagina en meld u indien gewenst aan via de button "aanmelden bij MGN". Aanmelden gaat via het invullen van een formulier en hoeft slechts eenmalig. Huisartsenpraktijk Holtenbroek van dokter Hamoen en Rijkers maken ook gebruik van Mijngezondheid.net. U heeft dan slechts 1 inlog voor zowel huisarts (afspraak maken, uw dossier inzien) als van apotheek Holtenbroek (uw dossier inzien, overzicht printen voor bezoek aan ziekenhuis en herhaalrecepten aanvragen).

Snel een herhaalrecept bestellen klik dan op de homepage op de button "herhaalrecept bestellen" of hier

MijnGezondheid.net biedt de mogelijkheid om via internet uw gezondheidszaken met de apotheek en de huisartsen uit Holtenbroek gemakkelijk en snel te regelen.
Via het portaal MijnGezondheid.net kunt u thuis uw herhaalmedicatie bestellen, een afspraak maken met uw huisarts, een e-consult aanvragen bij uw huisarts of een deel van uw dossier inzien. Ook vindt u op MijnGezondheid.net betrouwbare informatie over uw aandoeningen en de medicijnen die u gebruikt.
Verder kunt u een reisdocument samenstellen via mijngezondheid.net.

Als u bent ingeschreven als patiënt bij een van de huisartsen in Holtenbroek, kunt u gebruik maken van deze service. U kunt ook als ouder uw minderjarige kinderen tot 16 jaar aanmelden.

Wat kan ik allemaal met MijnGezondheid.net?
U kunt in de e-agenda een afspraak plannen voor het spreekuur van uw huisarts, een vraag stellen via e-mail consult aan uw huisarts of apotheek en een deel van uw medisch dossier inzien. U heeft verder toegang tot duidelijke en vertrouwde informatie over gezondheid en ziekte. Verder kunt u via deze service uw actuele herhaal receptuur aanvragen.

Is MijnGezondheid.net veilig?
MijnGezondheid.net maakt gebruik van een besloten en beveiligd netwerk op internet. Om in te kunnen loggen heeft u een DigiD met sms-functie en een mobiele telefoon nodig. DigiD is de elektronische legitimatie voor internetdiensten van de overheid (o.a. belastingdienst). De overheid heeft geen inzage in uw gegevens op MijnGezondheid.net. Informatie over DigiD en het aanvragen hiervan vindt u op www.digid.nl.

Aanmelden voor MijnGezondheid.net
Klik hier onder op de button "aanmelden voor MGN" als u zich wilt aanmelden. Zodra u zich hebt aangemeld op het portaal van MijnGezondheid.net krijgen wij hiervan bericht. Wij sturen u dan een bevestiging en zorgen ervoor dat u binnen 5 werkdagen gebruik kunt maken van uw zorgdossier thuis. Daarna kunt u inloggen mbv uw DigiD via de button bovenaan de pagina. De eerste keer dat u thuis inlogt tekent u digitaal het contract voor veilige en betrouwbare uitwisseling van uw gegevens met huisartsenpraktijk en apotheek.

Call Now Button