You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
logo

Ons team

Ons team

Ons team bestaat uit drie apothekers, allen specialist openbaar apotheker mevr. WG Doppenberg (BIG 29048740817) en dhr. AM Drouven (BIG 79049016217) beiden specialist openbaar apotheker en eigenaar van apotheek Holtenbroek en door mevr. H. Aharouay (19919287217). Zij worden bijgestaan door meerdere apothekers assistenen. Om uw geneesmiddelen bij u aan huis te bezorgen is er een bezorger in dienst.

De apothekers en assistentes in onze apotheek zijn goed opgeleid en worden regelmatig bijgeschoold om goed op de hoogte te blijven. Wij zijn een klantgerichte farmaceutische onderneming. Onze primaire taak is het afleveren van geneesmiddelen, gezondheids- en thuiszorgartikelen. U kunt bij ons terecht voor advies, service en begeleiding van uw geneesmiddelengebruik. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Daarbij komt de zorg rondom het receptgeneesmiddel natuurlijk op de eerste plaats, maar ook voor informatie over zelfzorgartikelen en medische hulpmiddelen bent u bij ons aan het goede adres. Ons team is gemotiveerd om u zo goed en efficiënt mogelijk te helpen. Alle leden van het team dragen verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van de apotheek.

Regelmatig worden wij getoetst door een onafhankelijke instantie, wij zijn dan ook iso-9001 gecertificeerd. Uw mening vinden wij ook belangrijk daarom sturen u soms een enquête. Mocht u niet tevreden zijn over ons werk of heeft u een idee hoe wij ons werk zouden kunnen verbeteren? Laat dit dan aan ons weten.

Call Now Button