You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
logo

Easymax glucosemeter

Apotheek Holtenbroek heeft bloedglucosemeter in haar assortiment die voldoet aan normen en prettig en eenvoudig in het gebruik is. Eenvoudig de meter aanzetten, teststrip uit het potje nemen. Breng een druppelbloed aan (slechts 5 ul nodig) en plaatst de strip in de meter. Na 5s kunt u het resultaat in mmol/L aflezen vanaf het display.

De meter kan aan uw computer gekoppeld worden doormiddel van een standaard USB kabel en met het programma glucomanager kunt u alle data op uw computer opslaan. Met het programma kunt u eenvoudig een mooie grafiek van uw waarden printen en het verloop over maanden bekijken.

Kijk voor meer informatie op de website easymaxdiabetescare

U kunt vindt hier oa het programma glucomanager, instructievideo’s en handleidingen in verschillende talen.

Delen

Comments are closed.

Call Now Button